hästar...

häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst häst...

Det är det enda jag tänker på just nu. Och Pengar, eller hur jag ska få pengar till att köpa min drömhäst.
Är iallafall 1 steg på vägen, har fått jobb. Så nu tänker jag jobba så mycket jag kan, se ta ett lån och sen är det äntligen dags. FY FAN VAD GÖTT DET  SKA BLI!

Sen i alla tankar (som gjorde att jag låg vaken 3 timmar extra igår kväll) så kommer DU upp. Vad gör du fortfarande i min hjärna ? Jag vill inte ha dig! Eller??
Du verkar inte bry dig om mig längre.

"Tankar som inte finns"

Alla pratar skit

Jag ska inte säga att jag inte pratar skit om folk. Ibland så kan jag prata med mina NÄRMASTE vänner om något jag har sett eller hört som någon gjorde som var jävligt dumt. Alltså en sanning som man berättar till sin käraste vän som lovar att inte säga det vidare.
Men när folk kommer på eget skitsnack, alltså rykten som inte är sanna då har det väl gått förlång ?
Jag som person är väldigt social och jag vet vart jag har mig själv. Jag är helt enkelt sjävlsäker, för jag vet vad jag vill med mitt liv.
Men då finns det då dessa människor som tycker att jag ska tryckas ner för att jag tror att jag är såå jäkla bra och tror jag är bäst i hela världen på allt. (!?!!)
Så är det inte!! Bara för man är nöjd med sitt egna liv och inte har några problem så kommer folk på rykten för att trycka ner en.
Man får helt enkelt inte var problemlös...

Jag har "bestämmt" fem saker idag:
1. Jag ska inte sprida nya rykten om de personer som har gjort det mot mig.
2. Jag ska aldrig låta dessa personer trycka ner mig till botten.
3. Jag tänker inte umgås med dessa personer mer, de är bara falska och värdelösa.
4. Jag ska umgås med de personer jag älskar och litar på.
5. Det är inte viktigt att hänga med "poppis" personer, de är bara svin!

"Tankar som inte finns"


RSS 2.0